ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερος αλλά άστοχος ο Ολυμπιακός, απέναντι σε μία… ασύνδετη και ακίνδυνη ΕΝΠ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερος αλλά άστοχος ο Ολυμπιακός, απέναντι σε μία… ασύνδετη και ακίνδυνη ΕΝΠ

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο “Τάσος Μάρκου”, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β΄ γκρουπ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, είχαν την κατοχή μπάλας, αλλά και τις ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ, απέναντι σε μία ασύνδετη και ακίνδυνη Ένωση που παρουσίασε προβλήματα τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό καταγράφηκε μόλις στο 9΄, όταν ο Αζουλάο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 21΄ ο Ακόστα έχασε τεράστια ευκαιρία, αφού πέρασε τον Κλέιμαν, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού οι Μπαρμπόσα και Μπάλαζιτς έκαναν σωτήριες επεμβάσεις και αποσόβησαν το 0-1!

Οι “μαυροπράσινοι” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και είχαν δύο ακόμα καλές φάσεις για να σκοράρουν, η πρώτη στο 33΄, όταν ο Αζουλάο από θέση βολής “σημάδεψε” το δοκάρι και η δεύτερη στο 36΄, όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κυριάκου.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE