Εξήντα νέα κρούσματα COVID-19 στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες, 169 συνολικά

Εξήντα νέα κρούσματα COVID-19 στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες, 169 συνολικά

Εξήντα νέα κρούσματα COVID-19 στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας, το πρωί του Σαββάτου 7/3.

Ως εκ τούτου, ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό COVID-19 στο Βέλγιο ανέρχεται σε 169. Την ίδια ώρα τα πανεπιστημιακά εργαστήρια αναφοράς έχουν αρχίσει και αντιμετωπίζουν ελλείψεις υλικών διάγνωσης.

Το καθολικό πανεπιστήμιο του Leuven χρησιμοποίησε προμήθειες έξι μηνών σε έξι μέρες αναφέρεται και ως εκ τούτου το Υπουργείο ανακοίνωσε πως στο εξής θα δίδεται προτεραιότητα μόνο στα πολύ επείγοντα δείγματα.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Καθοριστική για πολυμερής διάσκεψη η συνάντηση Γκουτέρες - Ολγκίν

Κυπριακό: Καθοριστική για πολυμερής διάσκεψη η συνάντηση Γκουτέρες - Ολγκίν

Καθοριστική για τη σύγκληση της νέας πολυμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό, θεωρείται η επικείμενη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών με την Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE