Ανήλικη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Μάλτα

Ανήλικη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Μάλτα

Το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού ανέφερε η Μάλτα. Πρόκειται για μια 12χρονη Ιταλίδα, μόνιμη κάτοικο της χώρας, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Κρις Φιρν  Σάββατο 7/3.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε εξέταση και νωρίς το πρωί βρέθηκε θετικό στον ιό. Λαμβάνει θεραπεία στη μονάδα λοιμωδών νοσημάτων του κρατικού νοσοκομείου, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «είναι καλά».

Η έφηβη επέστρεψε στο τέλος του περασμένου μήνα από την περιοχή της βόρειας Ιταλίας Τρεντίνο περνώντας από την πρωτεύουσα της χώρας, την Ρώμη, μαζί με τους γονείς της και την αδελφή της. Χθες παρουσίασε συμπτώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE