Ανήλικη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Μάλτα

Ανήλικη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Μάλτα

Το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού ανέφερε η Μάλτα. Πρόκειται για μια 12χρονη Ιταλίδα, μόνιμη κάτοικο της χώρας, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Κρις Φιρν  Σάββατο 7/3.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε εξέταση και νωρίς το πρωί βρέθηκε θετικό στον ιό. Λαμβάνει θεραπεία στη μονάδα λοιμωδών νοσημάτων του κρατικού νοσοκομείου, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «είναι καλά».

Η έφηβη επέστρεψε στο τέλος του περασμένου μήνα από την περιοχή της βόρειας Ιταλίας Τρεντίνο περνώντας από την πρωτεύουσα της χώρας, την Ρώμη, μαζί με τους γονείς της και την αδελφή της. Χθες παρουσίασε συμπτώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.