Εκτός έδρας ισοπαλία

Εκτός έδρας ισοπαλία

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Ισόπαλη εκτός έδρας εξήλθε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδας έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Παρασκευά και Νικολάΐδης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Οδυσσέας Οδυσσέως, άρχισε τον αγώνα με τους: Παναγιώτου, Χαρίτου, Νικολάου, Ιωάννου, Αταλιώτη, Γιαννακού, Παρασκευά, Νικολάΐδη, Αγγελή, Οζλέρ και Πέπη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Θεοχάρους, Χριστοόφρου, Θεοδώρου

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 10 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Πάφος FC εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE