ΚΥΠΡΟΣ: Νέα επεισόδια στο οδόφραγμα της Λήδρας - Προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και από τις δύο πλευρές

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα επεισόδια στο οδόφραγμα της Λήδρας - Προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και από τις δύο πλευρές

Διαδήλωση υπέρ της ειρήνης και μιας ενωμένης ομοσπονδιακής Κύπρου πραγματοποιούν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ένθεν κακείθεν του οδοφράγματος Λήδρας, το οποίο παραμένει κλειστό με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης έναντι του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, 50 Τ/κ κινήθηκαν προς το οδόφραγμα, ωστόσο, δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν προς το σημείο ελέγχου από την Κυπριακή Δημοκρατία «για τη δική τους ασφάλεια», όπως τους λέχθηκε.

Επιπλέον στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΜΑΔΔ, αφού σημειώθηκαν επεισόδιά, όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν, όπως την προηγούμενη εβδομάδα να περάσουν το οδόφραγμα και να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE