«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-3 (17-25, 17-25, 25-22, 17-25)

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών πήρε η  NPapas Group Νέα Σαλαμίνα που κέρδισε στο «Σπύρος Κυπριανού» την ΑΕ Καραβά με 1-3 σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν πλεονέκτημα αλλά η ΑΕ Καραβά θα παλέψει στον επαναληπτικό της Δευτέρας για την ανατροπή μέσω του χρυσού σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγχαν τον αγώνα στα δυο πρώτα σετ κερδίζοντας και τα δυο με 17-25 και 17-25 σε 24’ και 25’ αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Καραβά ανέβηκε κερδίζοντας με 25-22 σε 25’ μειώνοντας σε 1-2 σετ.

To τέταρτο σετ ήταν πολύ κλειστό. Η NPapas Group Νέα Σαλαμίνα πήρε διαφορά τεσσάρων πόντων 06-10, αλλά η ΑΕ Καραβά πίεσε, μείωσε στους 2 12-14 . Σταδιακά η Ν. Papas Group Νέα Σαλαμίνα φόρτσαρε κερδίζοντας 17-25 σε 23’ και τον αγώνα 1-3 σε 97’

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(MOLCHANOV): Kaminski, Χριστοφή, Ramma, Rodolfo, ΦιλοκράτουςΠαναγιωτίδης – ΛίμπεροΧατζηδαμιανού.

N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(TGULIBERTI): Guzman, Χρυσοστόμου, Brook, Σιαπάνης, PineiroZηκάκης – Λίμπερο: Βαρνάβα – Αλλαγές: Στατιώτης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.