«Πορτοκαλί» βάσεις ημιτελικών!

«Πορτοκαλί» βάσεις ημιτελικών!

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 3-0 (25-10, 25-14, 25-20)

Τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών έβαλε το ΑΠΟΕΛ που επιβλήθηκε την Παρασκευή στον πρώτο προημτελικό στο «Λευκόθεο»  της Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Παραλιμνίου με 3-0 σετ. Το ΑΠΟΕΛ  που φόρεσε τα «πορτοκαλί» ήταν πολύ καλό κερδίζοντας σε 75’ αγώνα. Η ομάδα του Παραλιμνίου έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παραλίμνι τη Δευτέρα μέσω του χρυσού σετ, αφού πρώτα κερδίσει με 3-0 ή 3-1 σετ.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ πειστικό στο πρώτο σετ και σε 20’ κέρδισε με 25-10 ανοίγοντας το σκορ. Οι «πορτοκαλί» την Παρασκευή ΑΠΟΕΛίστες κυριάρχησαν και στο δεύτερο σετ και αφού προηγήθηκαν 17-09 κέρδισαν σε 25’ 25-14 αυξάνοντας σε 2-0 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν διαφορετικό αφού η Ένωση ανέβηκε και προηγείτο στα αρχικά στάδια 06-09. Το ΑΠΟΕΛ βρήκε τις λύσεις και πέρασε μπροστά με 14-13. Η ομάδα του Παραλιμνίου προσπάθησε, αλλά το ΑΠΟΕΛ κέρδισε 25-20 σε 30’ και τον προημιτελικό 3-0 σετ.

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΛΑΪΟΣ): Κασαμπαλής, Juarez, Ευσταθίου,  Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Veljkovic  – ΄Λίμπερο: Παντελή.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Nascimento, ΜilkovRojas, Πέτρου, Stevovic, Στέκας – Λίμπερο: Ελευθερίου. – Αλλαγές: Ηλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE