Αμφίβολος ο Νεϊμάρ ενόψει Ντόρτμουντ!

Αμφίβολος ο Νεϊμάρ ενόψει Ντόρτμουντ!

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Νεϊμάρ να προλάβει τη ρεβάνς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Βραζιλιάνο να χάνει σίγουρα το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος της Παρί κόντρα στο Στρασβούργο.

Η επιβλητική εμφάνιση της Παρί απέναντι στη Λυών μεσοβδόμαδα (1-5) δεν πέρασε… αναίμακτα.

Ο Τόμας Τουχέλ είδε τον Νεϊμάρ να τελειώνει το ματς με ενοχλήσεις και όπως έγινε γνωστό δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος κόντρα στο Στρασβούργο.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι αν θα κριθεί ετοιμοπόλεμος για τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ κι ως προς αυτό ο Γερμανός τεχνικός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Ο Νέι χτύπησε στο ματς με τη Λυών. Θα δούμε αν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας. Ξέρουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ματς, υπάρχει και ιστορικό τραυματισμού του κόντρα στο Στρασβούργο, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε περίεργα σενάρια», δήλωσε συγκεκριμένα ο Τούχελ, καθιστώντας αβέβαιη τη συμμετοχή του στο ματς του «Παρκ Ντε Πρενς» (11/3, 22:00).

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη φορά είχε καυχηθεί ότι μπορεί να «επιλύσει τον πόλεμο σε 24 ώρες». Και αυτόν (τον πόλεμο) που μαίνεται στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022 και αυτόν στη Γάζα που ξεκίνησε για πολλοστή φορά τον Οκτώβριο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE