Αλλάζει η μέρα της ΓΣ της Σαλαμίνας

Αλλάζει η μέρα της ΓΣ της Σαλαμίνας

Aλλάζει η μέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της Νέας Σαλαμίνας η οποία θα καθόριζε ουσιαστικά το μέλλον των ερυθρολεύκων αφού στην Γενική Συνέλευση θα συζητούσαν τα μέλη της Σαλαμίνας για την δημιουργία εταιρίας η όχι

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρει

Μετατίθεται η Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου. Ο λόγος της μετάθεσης είναι γιατί  τη μέρα εκείνη ο Δήμος Αμμοχώστου θα τιμήσει τον πρώτο εκλελεγμένο δήμαρχο της Αμμοχώστου Αδάμ Αδάμαντος, που ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας της Αμμοχώστου. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα οριστεί σύντομα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE