Οι τιμητικές βραβεύσεις και απονομές στην Γ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τιμητικές βραβεύσεις και απονομές στην Γ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣΠ σχετικά με την ετήσια Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

«Στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών το βράδυ της Πέμπτης (5/3/20) πραγματοποιήθηκαν και οι καθιερωμένες τιμητικές βραβεύσεις και απονομές.

Ο ΠΑ.Σ.Π. και οι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες μέλη του τίμησαν αυτούς που τους φροντίζουν καθημερινά, συνεχίζοντας την παράδοση του Συνδέσμου να τιμά στις εκδηλώσεις του φροντιστές με πολυετή θητεία από όλες τις ομάδες της Κύπρου.

Στην Γενική Συνέλευση τιμήθηκαν οι: Μιχαλάκης Αρέστη (Ηρακλής Γερολάκκου), Ανδρέας Κακουλλής (ΑΕΛ), Πάρης Κόκκινος (Αλκή Ορόκλινη), Ανδρούλλα Κουρδούλα (Απόλλων Ladies), Αντωνάκης Κρασάς (ΕΝΠ), Χαράλαμπος Μενελάου (Χαλκάνoρας), Τάκης Μιχαήλ (Άρης) και Ξένιος Ξενοφώντος (Καρμιώτισσα).

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε επίσης, με την υποστήριξη της Stoiximan, απονομή διπλωμάτων Πρώτων Βοηθειών σε ποδοσφαιριστές που παρακολούθησαν τα σχετικά σεμινάρια: Νικόλας Ματθαίου, Γιώργος Μαλεκκίδης, Νίκος Ευθυμίου, Αντρέας Κυπριανού και Κώστας Μάρκου έλαβαν τα διπλώματα τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.