Στα 15 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Στα 15 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Η Αίγυπτος ανίχνευσε 12 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο του Νείλου, στο Λούξορ-Ασουάν. Την ανακοίνωση έκανε το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου και ΠΟΥ, ανεβάζοντας σε 15 το συνολικό αριθμό περιπτώσεων.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Χάλιντ Μεγκάχεντ δήλωσε ότι ο εντοπισμός των κρουσμάτων προέκυψε μετά από πληροφορίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι ένας τουρίστας με αμερικανική και ταϊβανέζικη υπηκοότητα, ο οποίος ήταν στο κρουαζιερόπλοιο, απεδείχθη θετικός στον ιό κατά την επιστροφή του στη χώρα του.

Οι 12 περιπτώσεις που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό αφορά Αιγυπτίους εργαζομένους, που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα της νόσου, τονίζει η «Αλ Αχράμ», οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε ένα νοσοκομείο απομόνωσης, ενώ όσοι δικοί τους άνθρωποι πιστεύεται ότι ήρθαν σε επαφή μαζί τους τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE