Στα 15 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Στα 15 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Η Αίγυπτος ανίχνευσε 12 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο του Νείλου, στο Λούξορ-Ασουάν. Την ανακοίνωση έκανε το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου και ΠΟΥ, ανεβάζοντας σε 15 το συνολικό αριθμό περιπτώσεων.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Χάλιντ Μεγκάχεντ δήλωσε ότι ο εντοπισμός των κρουσμάτων προέκυψε μετά από πληροφορίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι ένας τουρίστας με αμερικανική και ταϊβανέζικη υπηκοότητα, ο οποίος ήταν στο κρουαζιερόπλοιο, απεδείχθη θετικός στον ιό κατά την επιστροφή του στη χώρα του.

Οι 12 περιπτώσεις που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό αφορά Αιγυπτίους εργαζομένους, που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα της νόσου, τονίζει η «Αλ Αχράμ», οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε ένα νοσοκομείο απομόνωσης, ενώ όσοι δικοί τους άνθρωποι πιστεύεται ότι ήρθαν σε επαφή μαζί τους τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE