Οι ΒΒ διαβουλεύονται με τις πλευρές για κορωνοϊό- Δεν θα κλείσουν προς το παρόν τα οδοφράγματα Περγάμου - Στροβιλιών

Οι ΒΒ διαβουλεύονται με τις πλευρές για κορωνοϊό- Δεν θα κλείσουν προς το παρόν τα οδοφράγματα Περγάμου - Στροβιλιών

Δεν θα κλείσουν προς το παρόν τα οδοφράγματα Περγάμου - Στροβιλιών.

Οι Βρετανικές Βάσεις διαβουλεύονται με τις δύο πλευρές όσον αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό και προς το παρόν δεν σχεδιάζουν να κλείσουν τα οδοφράγματα Περγάμου και Στροβιλιών, απάντησε εκπρόσωπος της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ.

Η ερώτηση αφορούσε κατά πόσο εάν προτίθενται να αλλάξουν το στάτους κβο των δύο σημείων διέλευσης στις Βρετανικές Βάσεις και ποια είναι τα μέτρα που λαμβάνουν ενάντια στον κορωνοϊό (Covid 19). Η απάντηση του εκπροσώπου της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας ήταν πως «η Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων διαβουλεύεται με τις δύο πλευρές για να περιορίσει την απειλή του κορωνοϊού. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα για κλείσιμο των οδοφραγμάτων στο Πέργαμος και τα Στροβίλια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.