ΥΠΠΑΝ: Δεν θα γίνουν σχολικές εκδρομές ή άλλου είδους αποστολές στο εξωτερικό

ΥΠΠΑΝ: Δεν θα γίνουν σχολικές εκδρομές ή άλλου είδους αποστολές στο εξωτερικό

Ο κορωνοϊος έχει προκαλέσει ανησυχία ως προς το πόσο γρήγορα μεταδίδεται με αποτέλεσμα να ακυρώνονται εκδρομές ή και πολλά σχολεία να έχουν κλείσει.

Δεν θα πραγματοποιηθούν σχολικές εκδρομές ή άλλου είδους αποστολές σχολείων στο εξωτερικό τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το οποίο παρακολουθεί καθημερινά την κατάσταση που διαμορφώνεται διεθνώς και στον ταξιδιωτικό χώρο σχετικά με τον ιό COVID-19, και σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης (ypp10489).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, η απόφαση αυτή λαμβάνεται καθαρά και μόνο για σκοπούς πρόληψης και κατόπιν συνεννοήσεων με το Υπουργείο Υγείας.

Το Υπουργείο Παιδείας εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεισφέρει οικονομικά σε επιβαρύνσεις που μπορεί να προκύψουν για τους γονείς.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE