«Κάποια σωματεία πιέζουν για να σφυρίξουν ξένοι ή Κύπριοι διαιτητές, ανάλογα με το τι τους συμφέρει»!

«Κάποια σωματεία πιέζουν για να σφυρίξουν ξένοι ή Κύπριοι διαιτητές, ανάλογα με το τι τους συμφέρει»!

Στη σημερινή (06/03) δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου, εξέφρασε τη διαφωνία του (που προφανώς είναι και η επίσημη θέση της ΑΕΚ) σε πιθανή κάθοδο ξένων διαιτητών σε μόνο δύο από τα τρία παιχνίδια του Α΄ γκρουπ.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι ξεκάθαρο ότι για να είναι δίκαιη η διαδικασία για το πρωτάθλημα, πρέπει να ορίζονται σε ένα όμιλο, σε όλα τα παιχνίδια Κύπριοι ή ξένοι διαιτητές.

Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι όλα τα ντέρμπι είναι εξίσου σημαντικά. Εμείς εμπιστευόμαστε το ίδιο του διαιτητές, είτε είναι ξένοι, είτε είναι Κύπριοι.

Εμείς διερωτόμαστε ποιος αποφασίζει σε ποια παιχνίδια ορίζονται ξένοι διαιτητές και σε ποια όχι.

Είμαστε ενήμεροι ότι κάποια σωματεία πιέζουν για να σφυρίξουν είτε ξένοι, είτε Κύπριοι διαιτητές τους αγώνες τους, ανάλογα με το τι τους συμφέρει.

Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση αν θα είναι Κύπριοι ή ξένοι οι διαιτητές στο Ανόρθωση-ΑΕΚ. Περιμένουμε την ενημέρωση της ΚΟΠ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.