Την ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕ ο Ροναλντίνιο και έβγαλε selfie με τους… υπαλλήλους της εισαγγελίας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕ ο Ροναλντίνιο και έβγαλε selfie με τους… υπαλλήλους της εισαγγελίας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έμπλεξε σε περιπέτειες ο Ροναλντίνιο, αλλά είχε τον τρόπο να την σκαπουλάρει.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Ασίς, συνελήφθησαν κατά την άφιξή τους στην Ασουνσιόν της Παραγουάης καθώς τα διαβατήρια που προσκόμισαν ήταν πλαστά!

Οι αρχές της Βραζιλίας είχε αφαιρέσει το διαβατήριο από τον παλαίμαχο άσο τον Νοέμβριο του 2018, όταν αρνήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 2,5 εκατ. δολαρίων για την περιβαλλοντική καταστροφή που είχε προκαλέσει η κατασκευή σπιτιού του στο Πόρτο Αλέγκρε.

Ο «Ρόνι» και ο αδερφός του ανακρίθηκαν για πάνω από επτά ώρες από την εισαγγελική αρχή στην Ασουνσιόν, αλλά τελικά δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, καθώς δεν απαιτείτο το συγκεκριμένο έγγραφο για να μπουν στη χώρα.

Αποδείχτηκε πως ο παίκτης και ο αδερφός του είχαν εξαπατηθεί, καθώς στον Ροναλντίνιο είχε δοθεί ψεύτικο διαβατήριο από έναν συμπατριώτη τους, τον Βιλμόντες Σόουζα Λίρα, ο οποίος και συνελήφθη.

Μετά από λίγη ταλαιπωρία, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, της Παρί και της Μίλαν (μεταξύ άλλων), αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα έβγαλε selfie με τους υπαλλήλους της εισαγγελίας.

Ο Ροναλντίνιο είχε ταξιδέψει στην Παραγουάη για να προωθήσει το βιβλίο του και να συμμετέχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση ιδρύματος για άπορα παιδιά.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.