ΠΑΦΟΣ: Βομβιστική επίθεση για οικονομικές διαφορές – Αρνείται όποια ανάμιξη ο 50χρονος

ΠΑΦΟΣ: Βομβιστική επίθεση για οικονομικές διαφορές – Αρνείται όποια ανάμιξη ο 50χρονος

Στην σύλληψη 50χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/3.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία, όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του που είναι επίσης αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, χαμηλής ισχύος, τύπου υδροσωλήνα.  Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, οι οποίες δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφαίνεται ότι αιτία της κακόβουλης ενέργειας είναι οι οικονομικές διαφορές που είχε ο παραπονούμενος με τον 50χρονο.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE