Από την Πολωνία όπου βρίσκεται ο Πέτεφ περιμένει να πάρει το χρήμα από Κύπρο – ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ στη δικαστική μάχη

Από την Πολωνία όπου βρίσκεται ο Πέτεφ περιμένει να πάρει το χρήμα από Κύπρο – ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ στη δικαστική μάχη

Ο Βούλγαρος προπονητής, Ιβάιλο Πέτεφ, γνωστός στην Κύπρο από το πέρασμα του από τους πάγκους της ΑΕΛ και της Ομόνοιας, είναι αυτή την περίοδο στην Πολωνία και στον πάγκο της Γιαγκελόνια.

Δημοσίευμα το βράδυ της Πέμπτης (05-03-2020) στη Βουλγαρία, κάνει λόγο πως ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει κερδίσει τη νομική μάχη που είχε με την Ομόνοια.

Θυμίζουμε η Ομόνοια προχώρησε σε μονομερή διακοπή συμβολαίου με τον Ιβάιλο Πέτεφ, με τον Βούλγαρο κόουτς να προχωρεί σε καταγγελία στη FIFA για παράνομη απόλυση.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.blitz.bg αναφέρει ότι την 28η Φεβρουαρίου 2020 βγήκε η απόφαση δικαίωσης του Ιβάιλο Πέτεφ επί της Ομόνοιας.  Οι «τριφυλλοφόροι» καλούνται, πλέον, μετά την απόφαση να πληρώσουν αποζημίωση στον Βούλγαρο κόουτς, καθώς και τους μηνιαίους μισθούς του από τη μέρα που τον έδιωξαν μέχρι την μέρα που τελείωνε κανονικά το συμβόλαιο του.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE