Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρεί στις 9 Μαρτίου ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρεί στις 9 Μαρτίου ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας

 Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρεί στις 9 Μαρτίου, από τις 06:30 έως τις 10:30 π.μ., ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται για τη συνεχιζόμενη, όπως υποστηρίζει, «άρνηση και αμέλεια» της διοίκησης του ΟΑΥ να απαντήσει γραπτώς σε συγκεκριμένα ερωτήματα που υπέβαλε ο σύνδεσμος και αφορούν τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές παγκύπρια σε σχέση με το ΓεΣΥ.

Ο Σύνδεσμος καταγγέλλει ότι παρά την υπόσχεση που έλαβε από διοικητικό στέλεχος του ΟΑΥ από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα απαντούσε γραπτώς στα ερωτήματα που έθεσε το Δ.Σ. του Συνδέσμου, εντούτοις δεν έχει πράξει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE