Κορωνοϊός: Υποπτο κρούσμα στο Πάντειο -Κλείνει το πανεπιστήμιο

Κορωνοϊός: Υποπτο κρούσμα στο Πάντειο -Κλείνει το πανεπιστήμιο

Με ανακοίνωση του το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει πως το ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους λόγω κορωνοϊού, την Παρασκευή 6/3 και το Σάββατο 7/3, εξαιτίας ύποπτου κρούσματος.

Με μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Φαίνεται πως η διοίκηση του ιδρύματος σκοπεύει να πραγματοποιήσει απολύμανση για προληπτικούς λόγους, στους χώρους του Πανεπιστημίου.

H Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ενημέρωσε πως έχει πληροφορίες για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για μια καθηγήτρια, εξωτερική συνεργάτη του ιδρύματος, που ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι από αφρικανική χώρα και ήταν καλεσμένη καθηγήτρια στο τμήμα ΜΜΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Η ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου

Σε μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο δεν αναφέρει τους λόγους που θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες:

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE