Συνάντηση Μιχαηλίδη με Κοινοτικό Συμβούλιο με θέμα δύο γήπεδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με Κοινοτικό Συμβούλιο με θέμα δύο γήπεδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας Μάριο Γεωργίου, ο οποίος συνοδευόταν από την πολιτικό μηχανικό Ζωή Μεταλούλη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε αίτημα της κοινότητας για αναβάθμιση του γηπέδου futsal, καθώς και για το κοινοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε την πάγια πολιτική του Οργανισμού για βοήθεια και στήριξη για τη δημιουργία περιφερειακών ποδοσφαιρικών γηπέδων, αίτημα το οποίο πρέπει να κατατεθεί στον Οργανισμό από τρείς τουλάχιστον γειτνιάζουσες κοινότητες και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να προχωρήσουν σε αυτή την κατεύθυνση και επανέλθουν στον ΚΟΑ.
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Οργανισμού Δημήτρης Παρτέλλας και ο λειτουργός Βασίλης Ζούμπος.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE