Με παρουσία παίκτη που ΤΙΜΗΣΕ την «ερυθρόλευκη» δύο σεζόν τη δεκαετία του ’90 – Επίσημη ενημέρωση για Ελουντού

Με παρουσία παίκτη που ΤΙΜΗΣΕ την «ερυθρόλευκη» δύο σεζόν τη δεκαετία του ’90 – Επίσημη ενημέρωση για Ελουντού

Επίσημη ενημέρωση από τη Νέα Σαλαμίνα αναφέρει: 

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του αγώνα μας με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ Άχνας το Σάββατο 7/3 και ώρα 17:00 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη με εξαίρεση τον Charles Eloundou ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Την προπόνηση της ομάδας μας παρακολούθησε και ο Dariusz Pasieka ποδοσφαιριστής που τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα την ποδοσφαιρική περίοδο 93-94 και 94-95 όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ τίμησε για την προσφορά του στο σωματείο μας τον Pasieka κάνοντας του και δώρο την ερυθρόλευκη φανέλα με τον αριθμό 6, αριθμό που φορούσε κατα την διάρκεια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE