Ανοικτή διάλεξη από το Nεάπολις Πάφου

Ανοικτή διάλεξη από το Nεάπολις Πάφου

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, στο πλαίσιο του μαθήματος Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σας προσκαλεί στην Ανοικτή Διάλεξη με θέμα:
«Οι Αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όσο αφορά τις Αποφάσεις των Ελληνικών Ανωτάτων Δικαστηρίων»

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020
Ώρα: 19:00
Χώρος: Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου
Ανοικτή διάλεξη από το Nεάπολις Πάφου
Εισηγητής:
Φίλιππος Μανώλαρος
Πρόεδρος Εφετών του Εφετείου Αθηνών

Χαιρετισµός:
Καθηγητής Αντώνης Μανιτάκης
Κοσµήτορας Νοµικής Σχολής, Πανεπιστηµίου Νεάπολις Πάφου

Εισαγωγή:
Δρ. Θωµάς-Νεκτάριος Παπαναστασίου
Επίκουρος Καθηγητής της
Νοµικής Σχολής Πανεπιστηµίου Νεάπολις Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE