ΚΥΠΡΟΣ: Κινητικότητα και πάλι στην Υπηρεσία Ασύλου και Μετανάστευσης

ΚΥΠΡΟΣ: Κινητικότητα και πάλι στην Υπηρεσία Ασύλου και Μετανάστευσης

Και σήμερα υπάρχει σχετική κίνηση στην Υπηρεσία Ασύλου και Μετανάστευσης, στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ροές εντός των ελεγχόμενων από την Κυπριακή Δημοκρατία εδαφών συνεχίστηκαν και το βράδυ της Τετάρτης (04/03) αλλά και την Πέμπτη (05/03).

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, το βράδυ της Τετάρτης (04/03) πέρασαν από νεκρά σημεία της ζώνης αντιπαράταξης περί των 25 ατόμων, ενώ την Πέμπτη (05/03) γύρω στα 50. Τα εν λόγω άτομα προχώρησαν στις προβλεπόμενες διαδικασίες για αίτημα παραχώρησης ασύλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολύ λίγοι έως και καθόλου είναι αυτοί που προέρχονται από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE