Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η γνωστή ηθοποιός

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η γνωστή ηθοποιός

Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς να το μάθει κανείς, η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Γιάννης Σαρακατσάνης πλέουν φυσικά σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια, ενώ παντρεύτηκε μυστικά τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός» είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Αλεξάνδρα Ούστα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE