Εκτροχιάστηκε τρένο υψηλής ταχύτητας στη γραμμή Στρασβούργο

Εκτροχιάστηκε τρένο υψηλής ταχύτητας στη γραμμή Στρασβούργο

Aρκετοί τραυματίες μετά απο εκτροχιασμό τρένου υψηλής ταχύτητας (TGV) που συνδέει το Στρασβούργο με το Παρίσι το πρωί της Πέμπτης (5/3) βόρεια του Στρασβούργου.

 

Ο Εκτροχιασμός του κινητήρα σημειώθηκε στη γραμμή Στρασβούργο – Παρίσι , με τον μηχανοδηγό  να τραυματίζεται σύμφωνα με την κρατική εταιρεία της Γαλλίας SNCF, ενώ πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, ο οποίος υπέστη βαριά τραύματα.

Αυτο που ακριβώς συνέβη είναι οτι η  μηχανή του TGV βγήκε από τις γραμμές περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Στρασβούργου.

Στο τρένο φέρεται να επέβαιναν περίπου 300 επιβάτες. Αμέσως κλήθηκαν να εκκενώσουν την αμαξοστοιχία. Την ίδια ωρα η κυκλοφορία κατά μήκος της διαδρομής όπου συνέβη ο εκτροχιασμός έχει διακοπεί.

Ωστόαο παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE