Κορωνοϊος: Πέθανε ασθενής που είχε αναρρώσει - Ανησυχία στους επιστήμονες

Κορωνοϊος: Πέθανε ασθενής που είχε αναρρώσει - Ανησυχία στους επιστήμονες

Ανησυχία στους επιστήμονες προκάλεσε ο θάνατος ασθενή ο οποίος είχε αναρρώσει, πήρε εξιτήριο και στην συνέχεια εχασε τη ζωή του.

 

Ο Li Liang από την Γουχάν μετά από 14 ημέρες σε καραντίνα πήρε εξιτήριο σε εξαιρετική κατάσταση και όλες οι εξετάσεις του ήταν αρνητικές.

Ωστόσο δυο ημέρες αργότερα, ανέβασε υψηλό πυρετό και είχε στομαχικές διαταραχές, ενώ πέθανε μια μέρα μετά, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως έχασε την ζωή του λόγω επιπλοκών από τον COVID-19.

Αυτό που ανησυχεί τους επιστήμονες είναι το πως ο ιός κατάφερε να «κρυφτεί» αλλά και το πώς επανήλθε με τόσο επιθετικότητα λίγες ημέρες μετά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE