Αφαίρεση 7 βαθμών από ΠΑΟΚ και 12 από Ξάνθη για το θέμα της πολυιδιοκτησίας

Αφαίρεση 7 βαθμών από ΠΑΟΚ και 12 από Ξάνθη για το θέμα της πολυιδιοκτησίας

Με αφαίρεση 7 και 12 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα τιμωρήθηκαν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη αντίστοιχα για  το θέμα της πολυιδιοκτησίας αλλά και την μετοχική σύνθεση της Ξάνθης.


Συγκεκριμένα, για την υπόθεση συνιδιοκτησίας τιμωρήθηκαν και οι δύο ΠΑΕ με αφαίρεση 7 βαθμών, ενώ η ακριτική ΠΑΕ τιμωρήθηκε επιπλέον για τη μετοχική της σύνθεση με αφαίρεση 5 βαθμών.

Με βάση τα νέα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, 14 πίσω από τον Ολυμπιακό και 1 πάνω από την ΑΕΚ.

Από την άλλη η Ξάνθη υποχωρεί στην 13η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, επτά πάνω από τον ουραγό Πανιώνιο και έναν πάνω από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE