Πρωτάθλημα Futsal: Απευθείας από τη Cytavision ο αγώνας Ομόνοια – Ανόρθωση

Πρωτάθλημα Futsal: Απευθείας από τη Cytavision ο αγώνας Ομόνοια – Ανόρθωση

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Futsal και τα αποτελέσματα των ντέρμπι θα καθορίσουν και τη σειρά κατάταξης ενόψει της συνέχειας.

Η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5-6 Μαρτίου και μέχρι τις 19 Μαρτίου θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό της πρώτης φάσης με την τελική κατάταξη.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής,  θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση που θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ που μόλις στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Ανόρθωση.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 5 Μαρτίου
19:00 Ομόνοια – Ανόρθωση
20:00 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ
20:30 Εθνικός Λατσιών – ΕΝ Παραλιμνίου
Παρασκευή 6 Μαρτίου
20:30 Αθηαίνου AC – Ararat / Fonbet

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΠΟΕΛ 34, Ομόνοια 32, Ανόρθωση 31, ΑΕΚ 25, ΑΕΛ 25, Ararat / Fonbet 18, Εθνικός Λατσιών 4, ΕΝ Παραλιμνίου 4, Αθηαίνου AC.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE