Τιμωρία στην ΑΕΛ επειδή τα… ΕΣΠΑΣΑΝ στα αποδυτήρια!

Τιμωρία στην ΑΕΛ επειδή τα… ΕΣΠΑΣΑΝ στα αποδυτήρια!

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ τιμώρησε με πρόστιμο την ΑΕΛ, επειδή όπως αναφέρει στην απόφαση του, ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Λεμεσιανής ομάδας προκάλεσαν ζημιές στο χώρο των αποδυτηρίων του “ΑΕΚ Αρένα” (σσ. πανηγυρίζοντας την πρόκριση προφανώς…), μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού για ζημιές που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας στο χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/19.02.2020.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.