Μάλλον με… 18χρονο τερματοφύλακα ΒΑΣΙΚΟ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Μάλλον με… 18χρονο τερματοφύλακα ΒΑΣΙΚΟ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Ο Ζοσέ Σα τα έδωσε όλα για να παίξει στην Τούμπα, όμως όπως όλα δείχνουν, τα γάντια του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ θα φορέσει ο 18χρονος, Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ένας 18χρονος φαίνεται πως θα υπερασπιστεί την εστία των Ερυθρόλευκων στον αποψινό (04/03, 21:30) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον κάτοχο του τίτλου ΠΑΟΚ.

Ο βασικός keeper των Πειραιωτών, Ζοσέ Σα, έδωσε τη μάχη του, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και αφού ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Μπόμπι Αλέν, είναι τραυματίας, η λύση για το Πέδρο Μαρτίνς, ήταν μία.

Ο Πορτογάλος έδωσε τα γάντια στον 18χρονο, Κώστα Τζολάκη, ο οποίος έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση αφού μέχρι σήμερα δεν έχει γράψει συμμετοχή στην Super League.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE