Στα βαθιά ο Κάανεν απο την πρώτη

Στα βαθιά ο Κάανεν απο την πρώτη

Κανονικά θα προπονηθεί ο Μάριος Στυλιανού και ουσιαστικά θα είναι στην διάθεση του κ Τον Καανεν για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Οι γαλάζιοι στον αγώνα με την Ομόνοια καλούνται να έχουν την ψυχή αλλα και παράλληλα όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία τους έδωσαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το ΑΠΟΕΛ και να βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτό που προβληματίζει τον Ολλανδό τεχνικό του Απόλλωνα είναι οι σημαντικές απουσίες που θα υπάρχουν στην ομάδα όπως για παράδειγμα του Μερική στο κέντρο της άμυνας

Παράλληλα ο κ Καανεν δε μπορει να υπολογίζει τους  Σανγκόι, Παπουλής, Χαμνταντί, Μερκή αλλα και τους  παροπλισμένους Βασιλείου - Αντράντε για τον αγώνα στην Λευκωσία.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE