Στα βαθιά ο Κάανεν απο την πρώτη

Στα βαθιά ο Κάανεν απο την πρώτη

Κανονικά θα προπονηθεί ο Μάριος Στυλιανού και ουσιαστικά θα είναι στην διάθεση του κ Τον Καανεν για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Οι γαλάζιοι στον αγώνα με την Ομόνοια καλούνται να έχουν την ψυχή αλλα και παράλληλα όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία τους έδωσαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το ΑΠΟΕΛ και να βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτό που προβληματίζει τον Ολλανδό τεχνικό του Απόλλωνα είναι οι σημαντικές απουσίες που θα υπάρχουν στην ομάδα όπως για παράδειγμα του Μερική στο κέντρο της άμυνας

Παράλληλα ο κ Καανεν δε μπορει να υπολογίζει τους  Σανγκόι, Παπουλής, Χαμνταντί, Μερκή αλλα και τους  παροπλισμένους Βασιλείου - Αντράντε για τον αγώνα στην Λευκωσία.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE