Ένατο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Ένατο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

 Ένατο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάτρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

Ο ασθενής είναι Έλληνας, ο οποίος ταξίδεψε στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε απομόνωση, σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας.

Η διάγνωση πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, και εν συνεχεία ξεκίνησε εκτεταμένη ιχνηλάτηση των ανθρώπων με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο ασθενής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE