Αρνητικά τα ΝΕΑ για Μαυρία – Πόσο θα τον χάσει ο Μπεργκ

Αρνητικά τα ΝΕΑ για Μαυρία – Πόσο θα τον χάσει ο Μπεργκ

Ο Χάρης Μαυρίας πέρασε από MRI για το πρόβλημα τραυματισμού που… απεκόμισε από το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τα νέα δεν είναι καλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί με την επισημοποίηση της διάγνωσης των αποτελεσμάτων των MRI, θα στοιχίσει στην Ομόνοια, όπου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες Μαυρία για ένα διάστηνα ενάμησι μηνός περίπου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.