ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα κομπίνα μέσω viber με σκοπό υποκλοπές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα κομπίνα μέσω viber με σκοπό υποκλοπές

Νέα τηλεφωνική απάτη μέσω Viber έκανε την εμφάνισή της και η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Το τελευταίο διάστημα το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχεται αρκετές νέες καταγγελίες τηλεφωνικής απάτης από το εξωτερικό, μέσω της εφαρμογής Viber, όπου επιτήδειοι εγκληματίες του κυβερνοχώρου, ισχυρίζονται ότι είναι από κυπριακές τράπεζες και καθοδηγούν τους χρήστες σε κάποιες ενέργειες που πιθανόν να οδηγήσουν σε υποκλοπή δεδομένων ή τραπεζικών στοιχείων.

Καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, να μην ανταποκρίνεται στις κλήσεις αυτές και να μην δίδουν τα στοιχεία τους σε διάφορους επιτήδειους. Επίσης καλείται το κοινό να προβαίνει σε σχετικές αναφορές μέσω της ιστοσελίδας μας cyberalert.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»

Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»

Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

BEST OF TOTHEMAONLINE