ΕΛΛΑΔΑ: Επιβεβαιώθηκε και 8 κρούσμα κορωνοϊού

ΕΛΛΑΔΑ: Επιβεβαιώθηκε και 8 κρούσμα κορωνοϊού

Και όγδοο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα, επιβεβαιώθηκε το πρωί της Τετάρτης (04/03).

Το κρούσμα αφορά Έλληνα, ο οποίος είχε στενή επαφή με το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Το εν λόγω άτομο παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει τρία νέα κρούσματα το περασμένο Σάββατο (29/02). Εκτός από την 38χρονη στη Θεσσαλονίκη, το παιδί της και άλλες δύο γυναίκες στην Αθήνα, ανακοινώθηκαν το Σάββατο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας ακόμα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για μία Ελληνίδα και δύο Έλληνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE