Νεαρός του Άγιαξ, πέρασε αλλαγή έπιασε τρία πέναλτι, σκόραρε το νικητήριο και πανηγύρισε α λα Κριστιάνο! (BINTEO)

Νεαρός του Άγιαξ, πέρασε αλλαγή έπιασε τρία πέναλτι, σκόραρε το νικητήριο και πανηγύρισε α λα Κριστιάνο! (BINTEO)

O 18χρονος κίπερ του Άγιαξ, Ντάαν Ράιζιγκερ, έκανε θραύση απέναντι στους μικρούς της Ατλέτικο Μαδρίτης, πιάνοντας τρία πέναλτι και σκοράροντας αυτό της πρόκρισης, ενώ το πανηγύρισε με…  Siuuu.

Ήταν το μεσημέρι της φρέσκιας καριέρας του. Ο 18χρονος Ντάαν Ράιζιγκερ έκλεψε την παράσταση και τις εντυπώσεις στο ματς του Άγιαξ Κ-19 κόντρα στην αντίστοιχη της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα νοκ-άουτ του UEFA Youth League, μετατρέποντας σε προσωπικό show τη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία οδηγήθηκε το ματς.

Ο νεαρός κίπερ του Αίαντα απέκρουσε τρία χτυπήματα των νεαρών Μαδριλένων και μετά το τελευταίο, ανέλαβε ο ίδιος επιτυχημένα την εκτέλεση, σφραγίζοντας την πρόκριση των Ολλανδών στα προημιτελικά.

Αυτό που κάνει τη σημαντική διαφορά είναι ότι είχε περάσει ως αλλαγή στο 93′, αντικαθιστώντας τον βασικό τερματοφύλακα μόνο και μόνο για τη «ρώσικη ρουλέτα» (δεν υπήρξε παράταση), σε μια τακτική που βγήκε πλήρως στον προπονητή του Άγιαξ.

Το αποκορύφωμα για τον Ράιζιγκερ ήρθε με τον πανηγυρισμό του, καθώς έγινε για λίγο… Κριστιάνο Ρονάλντο, αντιγράφοντας το χαρακτηριστικό του στυλ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE