ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ομόνοια Esports δημιουργεί την Ομόνοια Β!

Η Ομόνοια Esports δημιουργεί την Ομόνοια Β!

Ανακοίνωση από την Ομόνοια με την οποία αναφέρει:

«Στην δημιουργία Β’ ομάδας προχωρεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τμήμα eSports όσο αφορά το πρωτάθλημα VGL 11 εναντίον 11 στο FIFA. Κύριος λόγος που προχωρήσαμε σε αυτήν την ενέργεια είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία παικτών, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα όταν χρειαστεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Β θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας του VGL (Academy League) το οποίο ξεκινά σήμερα. Σημειώνεται ότι μόλις τρεις ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας διαθέτουν Β’ ομάδα (ΟΜΟΝΟΙΑ, Παναθηναϊκός, Πανδραμαϊκός).

Η δημιουργία της Β’ ομάδας αναμένεται να δώσει λύσεις με έξτρα επιλογές παικτών στην πρώτη ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στην υπό εξέλιξη σεζόν.

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα eSports της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να πλαισιώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ Β, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ή Instagram (@OMONOIAfootball)»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

Στηρίζουμε την προσπάθεια της κας Ολγκίν, η οποία πιστεύει στο κοινό μέλλον της Κύπρου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top