Έφτασε στο ΣΕΦ με μπλουζάκι 13/02 ο Γιαννακόπουλος!

Έφτασε στο ΣΕΦ με μπλουζάκι 13/02 ο Γιαννακόπουλος!

 

Η ώρα για το τζάμπολ του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, πλησιάζει, με την «πράσινη» αποστολή να φτάνει στο φαληρικό στάδιο χωρίς προβλήματα και απρόοπτα.

Μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ρικ Πιτίνο βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από φίλους του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν πέριξ του γηπέδου και περίμεναν την «πράσινη» αποστολή.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ εμφανίστηκε στο ΣΕΦ φορώντας ένα ξεχωριστό μπλουζάκι, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά «13/02».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE