Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από ένα διανυκτερεύον Φαρμακείο – Πως απαντά ο Παγκύπριος Σύλλογος
Δέκτες παραπόνων γίνονται καθημερινά οι δήμαρχοι Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας σε σχέση με την διανυκτέρευση Φαρμακείων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 80χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο αντιστήριξης του δρόμου.
Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο Pickard, έφερε ζώνη ασφαλείας ωστόσο η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν καθοριστική ώστε να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό του άτυχου άντρα ο θάνατος του οφείλεται σε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις