ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΛΗΔΡΑΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 55χρόνος με εγγύηση ύψους 5χιλιάδες ευρώ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΛΗΔΡΑΣ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 55χρόνος με εγγύηση ύψους 5χιλιάδες ευρώ

Καταχωρήθηκε εκτάκτως σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η υπόθεση σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του οδοφράγματος της οδού Λήδρας.

 

Για την υπόθεση συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 55χρονος εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί διάταγμα διήμερης κράτησης που έληξε σήμερα.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση αναφορικά με τρεις κατηγορίες.

Οι κατηγορίες αφορούν στα αδικήματα της οχλαγωγίας, της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και της αντίστασης ή παρεμπόδισης προσώπου που παρέχει συνδρομή σε όργανο τήρησης της τάξης.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης προτού ο πελάτης του απαντήσει στις εις βάρος του κατηγορίες.

Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις 9 Απριλίου.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα υπέγραψε εγγύηση ύψους €5,000 με έναν αξιόχρεο εγγυητή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE