ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΦΟΝΟΣ: Μαρτυρία θέλει τον δεύτερο ύποπτο να ζήτησε βοήθεια για διαφυγή από την Κύπρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΦΟΝΟΣ: Μαρτυρία θέλει τον δεύτερο ύποπτο να ζήτησε βοήθεια για διαφυγή από την Κύπρο

Μαρτυρία εναντίον του δευτέρου υπόπτου για τον φόνο του 24χρονου Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν (23/02), εξασφάλισε η Αστυνομία.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Ο λόγος για τον 27χρονο καταζητούμενο Μοχάμαντ Αλσαλάλ, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός του 22χρονου Παλαιστίνιου Μ.Ρ. Ο τελευταίος συνελήφθή ως ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία την οποία μετέφερε στο Δικαστήριο η ανακρίτρια του ΤΑΕ Λευκωσίας, Σταυριανή Ανδρέου, ο Αλσαλάλ ζήτησε βοήθεια από άλλο άτομο για να διαφύγει από την Κύπρο.

Όπως ανέφερε η κα Ανδρέου κατά τη δικαστική διαδικασία για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτης του 22χρονου υπόπτου, προέκυψε μαρτυρία ότι ο δεύτερος ύποπτος, ο 27χρονος MOHAMAD ALSHALAL από την Συρία, τηλεφώνησε σε συγκεκριμένο αριθμό και ζήτησε βοήθεια από άλλο άτομο με σκοπό να αποφύγει την εμπλοκή του στην υπόθεση και για να μπορέσει να διαφύγει από την Κύπρο είτε από τα Κατεχόμενα είτε από την Δημοκρατία.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης (03/03), ανανεώθηκε από το δικαστήριο το ένταλμα προσωποκράτησης του 22χρονου Παλαιστίνου Μ.Ρ για ακόμα 8 μέρες.

Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί για την υπόθεση τον 27χρονο MOHAMAD ALSHALAL από την Συρία.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top