Γεύμα γνωριμίας και ενημέρωσης - Η Υδατοπρομήθεια Λευκωσίας στη νέα εποχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γεύμα γνωριμίας και ενημέρωσης  - Η Υδατοπρομήθεια Λευκωσίας στη νέα εποχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας στο πλαίσιο της ανανέωσης και προώθησης του νέου προφίλ της εταιρείας πραγματοποίησε την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου γεύμα γνωριμίας στο εστιατόριο Ρους, στο κέντρο της πόλης, με σκοπό την πρώτη επικοινωνία αλλά και ενημέρωση των Μέσων και κατ’ επέκταση των καταναλωτών για τις νέες δράσεις της Υδατοπρομήθειας που έπονται ώστε να προωθηθούν στο ευρύτερο κοινό.

Στο γεύμα παρέστησαν δημοσιογράφοι από τον χώρο της τηλεόρασης, του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου τους οποίους καλωσόρισαν η κ. Λαμπρινή Γωγάκη, Αναπληρώτρια Έπαρχος Λευκωσίας και Πρόεδρος του Δ.Σ του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας (ΣΥΛ) και ο Διευθυντής του ΣΥΛ κ. Κωνσταντίνος Παρμακλής. Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν μέλη και στελέχη του ΣΥΛ που συνομίλησαν με τους ανθρώπους των Μέσων και αντάλλαξαν απόψεις.

Η κ. Λαμπρινή Γωγάκη, Αναπληρώτρια Έπαρχος Λευκωσίας και Πρόεδρος του Δ.Σ του ΣΥΛ αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της με τον Διευθυντή του ΣΥΛ κ. Παρμακλή ώστε να προωθηθούν κάποιες ενέργειες για να επιλυθούν κάποια καίρια και διαχρονικά προβλήματα της Υδατοπρομήθειας με κυριότερο σήμερα το ατιμολόγητο νερό.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής του ΣΥΛ κ. Κωνσταντίνος Παρμακλής ανέφερε: «Είχα την τύχη να αναλάβω μία υπηρεσία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, βαρίδια ή χρέη και τώρα ήρθε η ώρα μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους στενούς μου συνεργάτες να την αναβαθμίσουμε, να την φέρουμε στη νέα ψηφιακή εποχή και ταυτόχρονα να λύσουμε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν όλες τις Υδατοπρομήθειες της Ευρώπης και του κόσμου που το πρώτο και κυριότερο όπως έχει πει και η Πρόεδρος είναι το ατιμολόγητο νερό και να γίνει περαιτέρω αναβάθμισης της Υπηρεσίας την οποία όλοι επικροτούμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE