Τι γίνεται με Τζίμη – Που εστιάζει τα ΠΑΡΑΠΟΝΑ της η Κυρία για τη διαιτησία με ΑΕΚ

Τι γίνεται με Τζίμη – Που εστιάζει τα ΠΑΡΑΠΟΝΑ της η Κυρία για τη διαιτησία με ΑΕΚ

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μιλώντας στον Super Sport FM 104,0 αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραυματία Δημήτρη Χριστοφή ενώ ξεκαθάρισε την θέση της Κυρίας για τη διαιτησία με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τι είπε:

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις την Παρασκευή ο Χριστοφή, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τη δεδομένη στιγμή είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Ντούρις και θα χάσει και αυτός το παιχνίδι»

Για τη διαιτησία: «Επί της ευκαιρίας, να αναφέρω πως είχαμε εκφράσει ανησυχία και προβληματισμό για τη διαιτησία μετά το παιχνίδι, χωρίς να σημαίνει όμως ότι καθόρισε το αποτέλεσμα. Ελέγχεται η διαιτησία στο πειθαρχικό κομμάτι και στην ανοχή που υπήρχε κατά διαστήματα για τις όποιες καθυστερήσεις. Αν είδατε και τα υπόλοιπα παιγνίδια, είναι ενδεικτική μία φάση με τον τερματοφύλακά της Ομόνοιας, χωρίς να θέλει να κάνει καθυστερήσεις, να δέχεται παρατηρήσεις από το διαιτητή για να κάνει πιο γρήγορα το ελεύθερο, στο δικό μας παιγνίδι αυτό έγινε 6-7 φορές. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουν οι ξένοι διαιτητές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE