Mια χαρά ΠΕΡΝΑΜΕ με τους ΞΕΝΟΥΣ…

Mια χαρά ΠΕΡΝΑΜΕ με τους ΞΕΝΟΥΣ…

Η κυρίαρχη άποψη για τον Βόσνιο διαιτητή Ιρφάν Μπελίτο, είναι πως έκαμε μερικά λάθη, αλλά γενικά έβγαλε με άνεση στο ντέρμπι της Λευκωσίας. 

Για τις δυο φάσεις που ζήτησε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ, θεωρώ ότι στο χέρι του Λανγκ στο 57′, ίσως θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα.

Η διαφορά όμως είναι ότι σήμερα είναι πιο ήρεμη ατμόσφαιρα, ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται καν με το… κομμάτι διαιτησία.

Δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα, αν ο ρεφ του ντέρμπι, ήταν γηγενής.

Γενικά, μια χαρά περνάμε με τους ξένους ρεφ, που… κατεβαίνουν και διευθύνουν μερικά παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Κάνουν τα λάθη τους, αλλά η κοινή γνώμη τα αντιμετωπίζει χωρίς προκατάληψη.

Κοστίζουν λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE