DEAL: Παίκτης τα έπαιξε όλα για όσα – Όλοι έμειναν με κομμένη την ανάσα στο πλατό - VIDEO

DEAL: Παίκτης τα έπαιξε όλα για όσα – Όλοι έμειναν με κομμένη την ανάσα στο πλατό - VIDEO

Στο επεισόδιο του «Deal» της Δευτέρας (02/03), ο Χρυσόστομος τα έβαλε με τον τραπεζίτη και διεκδίκησε τα χρήματα.

Αν και στην αρχή έβγαλε από το παιχνίδι μερικά κόκκινα ποσά, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε μέσα σε τρία συνεχόμενα κουτιά, να διώξει τις 40.000 και 60.000 ευρώ. Λίγο πριν το φινάλε είχαν μείνει μέσα τα εξής ποσά: 1, 50, 100, 750 και 10.000 ευρώ. Ο Χρυσόστομος απέρριψε τα 1.200 ευρώ του τραπεζίτη και προχώρησε στο άνοιγμα δύο κουτιών.

Από το παιχνίδι έφυγαν το 1 ευρώ και τα 100 και τότε ο τραπεζίτης τηλεφώνησε και πρόσφερε στον παίκτη 3.000 ευρώ. Ο Χρυσόστομος, αφού σκέφτηκε αρκετά την πρόταση, χτύπησε τρεις φορές το κουτί απορρίπτοντάς την.

DEAL: Παίκτης τα έπαιξε όλα για όσα – Όλοι έμειναν με κομμένη την ανάσα στο πλατό

Ο Χρυσόστομος αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα στο φινάλε. Το επόμενο κουτί που επέλεξε να ανοίξει ήταν αυτό με τον αριθμό 9, ωστόσο, αυτό που είδε τον απογοήτευσε, καθώς οι 10.000 έκαναν… φτερά!

Με 50 και 750 ευρώ στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης του πρόσφερε 400 ευρώ, τα οποία και αρνήθηκε και τελικά είχε στο κουτί του 750 ευρώ.

Στο τέλος, έχοντας κερδίσει 750 ευρώ, ο Χρυσόστομος επέλεξε να ανοίξει και το 23ο κουτί, το οποίο του έδωσε άλλα 1.500 ευρώ.

Ο Χρυσόστομος, λοιπόν, έφυγε από το Deal με 2.250 ευρώ στην τσέπη.

Δείτε το επεισόδιο πατώντας εδώ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.