Ελληνικό ΥΠΕΞ προς Ερντογάν: Όταν μια χώρα κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις δεν είναι σε θέση να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν

Ελληνικό ΥΠΕΞ προς Ερντογάν: Όταν μια χώρα κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις δεν είναι σε θέση να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν

Σε αυστηρό ύφος απαντά το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στα όσα υποστηρίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί ύπαρξης νεκρών μεταναστών στον Έβρο από πυρά των ελληνικών δυνάμεων.

«Όταν μια χώρα κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις δεν είναι σε θέση να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν» επισημαίνει το ελληνικό ΥΠΕΞ σε tweet του, και συνεχίζει: «Όταν μια χώρα εργαλειοποιεί ανθρώπους ως πολιορκητικό κριό, κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις για να τους παραπλανήσει και παραβιάζει συστηματικά την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα γειτονικών χωρών, δεν είναι σε θέση να κουνά το δάκτυλο σε κανέναν». «Και βέβαια δεν είναι σε θέση να δίνει μαθήματα Διεθνούς Δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άλλωστε, σε αυτά τα μαθήματα, η Τουρκία επί χρόνια μένει μετεξεταστέα», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE