Ελληνικό ΥΠΕΞ προς Ερντογάν: Όταν μια χώρα κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις δεν είναι σε θέση να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν

Ελληνικό ΥΠΕΞ προς Ερντογάν: Όταν μια χώρα κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις δεν είναι σε θέση να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν

Σε αυστηρό ύφος απαντά το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στα όσα υποστηρίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί ύπαρξης νεκρών μεταναστών στον Έβρο από πυρά των ελληνικών δυνάμεων.

«Όταν μια χώρα κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις δεν είναι σε θέση να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν» επισημαίνει το ελληνικό ΥΠΕΞ σε tweet του, και συνεχίζει: «Όταν μια χώρα εργαλειοποιεί ανθρώπους ως πολιορκητικό κριό, κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις για να τους παραπλανήσει και παραβιάζει συστηματικά την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα γειτονικών χωρών, δεν είναι σε θέση να κουνά το δάκτυλο σε κανέναν». «Και βέβαια δεν είναι σε θέση να δίνει μαθήματα Διεθνούς Δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άλλωστε, σε αυτά τα μαθήματα, η Τουρκία επί χρόνια μένει μετεξεταστέα», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.