ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε ολόκληρη οικογένεια για κατοχή ναρκωτικών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε ολόκληρη οικογένεια για κατοχή ναρκωτικών

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν χθες το πρωί έρευνα σε οικία στη Λεμεσό, όπου διαμένουν 78χρονος, 47χρονος και 67χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε 13 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 8,5 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε άσπρη συμπαγή ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 2 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια της έρευνας, εντοπίστηκε στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο, τεμάχιο νάιλον σακουλιού που περιείχε άσπρη συμπαγή ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 10 γραμμαρίων, καθώς και ένα σακούλι το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 20 γραμμαρίων. Επίσης, σε άλλο σημείο της οικίας εντοπίστηκε συσκευασία η οποία περιείχε κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Στη συνέχεια, αφού ανακρίθηκε, ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.