ΠΑΦΟΣ: Τον έστειλαν στην εντατική γιατί φέρετεαι να παρενόχλησε γυναίκα

ΠΑΦΟΣ: Τον έστειλαν στην εντατική γιατί φέρετεαι να παρενόχλησε γυναίκα

Υπό κράτηση τέθηκαν τέσσερα πρόσωπα για την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού.

Πρόκειται για δύο γυναίκες Ε/κ και δύο άντρες από το Λίβανο και συγκεκριμένα συνελήφθησαν Ε/κ γυναίκα και ο σύζυγος της από το Λίβανο, η αδερφή της Ε/κ και ο αδερφός επίσης του Λιβάνιου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 14:00 το απόγευμα της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου βαριά τραυματισμένος 42χρονος αλλοδαπός μετά από επίθεση που δέχτηκε εναντίον του

Ο 42χρονος που κατάγεται από την Αίγυπτο, ήταν κτυπημένος με τραύμα στο κεφάλι.

Ακολούθως εξετάστηκε και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, αυτός υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα κρανίου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, ο 42χρονος εισήχθη στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις τα τέσσερα πρόσωπα παρεξηγήθηκαν για το ότι ο 42χρονος φέρεται να παρενόχλησε μία από τις δύο αδελφές ενώ περπατούσε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE