Ιωάννου: «Παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο»

Ιωάννου: «Παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι της Λευκωσίας στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής των “γαλαζοκιτρίνων”, Νικόλας Ιωάννου.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το αποψινό παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά και στα πρώτα 20 λεπτά έπρεπε το σκορ να ήταν 2-0 υπέρ μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, η κούραση έπαιξε ρόλο, αλλά εντάξει, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αλλά παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE