Ιωάννου: «Παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο»

Ιωάννου: «Παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι της Λευκωσίας στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής των “γαλαζοκιτρίνων”, Νικόλας Ιωάννου.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το αποψινό παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά και στα πρώτα 20 λεπτά έπρεπε το σκορ να ήταν 2-0 υπέρ μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, η κούραση έπαιξε ρόλο, αλλά εντάξει, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αλλά παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE