Άλλαξε γνώμη και συνεχίζει ο Σισέ

Άλλαξε γνώμη και συνεχίζει ο Σισέ

Για ακόμα ένα χρόνο θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκάλυψε δίνοντας συνέντευξη στη γαλλική τηλεόραση.

Ο 33χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, μπορεί να μην έπαιξε στον χθεσινό τελικό Κυπέλλου Γαλλίας με την Μπαστιά, ωστόσο νιώθει καλά για να συνεχίσει την καριέρα του. Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως τον Ιούνιο θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του λόγω ανυπόφορων πόνων. Όμως η κατάστασή του βελτιώθηκε, όπως είπε ο ίδιος, χάρη σε έναν γιατρό και έναν ψυχολόγο και γι’ αυτό θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

 «Θέλω να παίξω τη νέα σεζόν, γιατί όχι σε ένα εξωτικό πρωτάθλημα», σημείωσε ο Σισέ, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Μπαστιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE